HET ATELIER VAN bestaat 2 jaar!

Een feestelijke gelegenheid om nu eindelijk een website te lanceren.

Nadat ik op 22 oktober 2021 mijn podcast had gelanceerd, won ik in juni 2022 de publieksprijs van het programma SilverStarters van Leyden Academy Vitality and Ageing. Daarmee zou ik een website gaan maken. Een nieuwe baan en veel moeilijkheden in de familie, zorgden ervoor dat het langer duurde voordat de website er kwam.

Ondertussen ging ik wel vrolijk verder met de podcast. Over een week komt de veertigste aflevering online. Het maken van de podcast geeft me veel plezier en leidt af. Alhoewel er in de podcast ook moeilijke zaken aan bod komen. Het missen van geliefden bijvoorbeeld.

Het rondlopen in het atelier en het voeren van gesprekken zijn heel fijn om te doen voor zo’n nieuwsgierig persoon als ik. (Ik word daarom ook wel eens Aagje genoemd) Het is uit pure interesse en liefde voor kunst en verhalen. Daarbij komt mijn wens om kunstenaars een podium te geven, omdat ze het verdienen dat hun werk wordt gezien. Al die mooie kunstwerken en de verhalen over het ontstaan maken de wereld een stuk mooier.

Ik heb er nu al weer zin in om nieuwe ateliers te bezoeken.

Mag ik ook bij jou langskomen?

Hartelijke groet,

Hester