Hoe klinkt jouw atelier?

Jouw atelier in de podcast HET ATELIER VAN

Het atelier van

Geef de luisteraar een kijkje in je atelier en werk lekker verder

In jouw atelier ben je op je best. Daar maak je de mooiste kunst en verover je in gedachten de kunstwereld. Het is hard werken en tentoonstellen kost veel tijd en geld, terwijl je liever creëert.

Wat zou het toch fijn zijn als er iemand was die jou helpt je werk bekendheid te geven, zodat jij verder kunt met mooie dingen maken. Iemand die begrijpt wat het is om kunstenaar te zijn en die je vragen stelt waardoor je kunt vertellen over wat je bezighoudt. En waarom je maakt wat je maakt.

Laat mij maar lekker werken

Heb je social media, maar weinig volgers?
Of kun je daar je verhaal niet kwijt?
Wil je nieuwe doelgroepen bereiken?
Moet je elke keer weer uitleggen waarover je werk gaat?
Wil je wel eens langer vertellen wat en waarom je het maakt?

Zou je ook wel eens willen laten horen hoe jouw atelier klinkt en wat erbij komt kijken om kunst te maken?
Maar ben niet zo van het te koop lopen met je werk.

 

Hoe klinkt jouw atelier?

Papiergeritsel, een penseelstreek op het doek, het raspen van een vijl.
Honderden kleuren, stapels stoffen en doosjes met dingetjes.
Wat zit er in dat laatje?

Mijn naam is Hester Wandel en ik maak een podcast over kunstenaarsateliers.
Zal ik bij je langs komen? 

Doe je mee?

Ik geef de luisteraars van de podcast HET ATELIER VAN een kijkje achter de schermen zodat ze een andere kant van kunst leren kennen. En het biedt jou als kunstenaar een podium om te laten zien hoe je te werk gaat.

Ik ben geboren in een atelier en heb jarenlange ervaring als museumconservator. Ik weet hoe ik kunst naar het publiek kan brengen. Kunstliefhebbers maar ook een publiek dat niet gewend is om naar kunst te kijken.

Doe je mee?
Dan maak ik de podcast Het Atelier van JOU!

Over de podcast

Wat krijg je?

Een podcastaflevering in HET ATELIER VAN: 45 tot 60 minuten

De uitzending bestaat uit:

  • Visual van de uitzending
  • Een citaat uit het interview – de intro van de podcast – het atelierbezoek
    – eventuele call- to-action – de outro van de podcast

Doorplaatsing op de bekende podcastkanalen Spotify en Apple Podcasts

Plaatsing van de podcast op de website HET ATELIER VAN

Foto’s en filmpje van de besproken zaken ten behoeve van social media

Vijf social media posts (in periode van minimaal 4 maanden) op de kanalen van HET ATELIER VAN, waaronder Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn

Toegang tot de besloten Facebookgroep

Een link om de podcast op je eigen website te plaatsen

Tegen meerprijs: Bonus uitzending over een actueel onderwerp zoals nieuw werk, tentoonstelling, gesprek met een ander persoon over het werk

Tegen meerprijs: Eigen landingspagina op de website HET ATELIER VAN

Duurzaam: De podcast wordt opgenomen in het archief van Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum!

Wat kost het?

  • Voor kunstenaars of nabestaanden € 500,=
  • Voor musea / galeries € 750,=*
  • Voor bedrijven € 1000,=*

Prijzen (onder voorbehoud) zijn exclusief BTW. De kosten zijn inclusief hosting onder de naam HET ATELIER VAN bij Springcast.
* In overleg kan tegen een meerprijs een serie worden gemaakt over meerdere kunstenaars of kunstwerken. Een serie kan ook onder een eigen naam worden gelanceerd. Dan komen kosten voor hosting en editing erbij.
Voor meer informatie en een offerte neem contact op via info@hetateliervan.info

Testimonials

“De podcast van Hester bood mij een extra podium; een middel om mijn werk en passies onder de aandacht te brengen en luisteraars er nieuwsgierig naar te maken.
Ik kreeg enthousiaste reacties; mensen vonden het interessant te horen hoe ik werk, onderhoudend en gevarieerd. Ook de geschiedenis van mijn huis- voormalig atelier en woonhuis van beeldhouwer Altorf- kwam aan bod; Het was een gesprek vol nostalgie en wijsheid, vond men! Het was erg leuk om aan de podcast van Hester mee te werken; Hester is een prettige, rustige gesprekspartner en het gesprek verliep op een heel natuurlijke, aangename manier (Ik was zelfs even vergeten dat de microfoon aanstond….:)”.

Hedwig Smulders, beeldhouwer

“Wat een fijn gesprek had ik met Hester voor haar podcast HET ATELIER VAN! Het was leuk haar te ontvangen tijdens mijn werk in Het Groote Museum van Artis en door de ontspannen sfeer die zij weet te creëren was het voor mij makkelijk gewoon door te gaan met mijn werkzaamheden tijdens de opnamen. Haar knappe montage heeft van mijn uitgebreide verhaal een leuk gesprek gemaakt dat, gezien de vele enthousiaste reacties, interessant was om naar te luisteren. De podcast ‘Het atelier van’ is voor creatieve geesten een mooie manier hun potentiële klanten een kijkje achter de schermen te geven en eens op een andere en uitgebreidere manier kennis te laten maken met hun werk. Een dikke aanrader!”

Norma van der Horst, fotograaf

“Voor mij is de podcast zeker een aanvulling geweest op mijn manier van werken met klanten. De podcast staat op mijn website dus potentiële klanten kunnen als ze dat willen ook de podcast terugluisteren om op die manier een beeld te vormen van wie ik ben en hoe ik werk. Ik attendeer klanten ook op de podcast en dat heeft mij al diverse opdrachten opgeleverd omdat op een onafhankelijke manier een beeld van mij wordt geschetst. Vooral wie ik ben en hoe ik werk. Wanneer mensen dan bij mij in het atelier komen heb je ook gelijk gesprekstof om van daaruit de wensen te bespreken.
Wanneer de mogelijkheid er is om mee te werken aan de podcast wil ik dat zeker adviseren. Het draagt bij aan je naamsbekendheid en is te gebruiken voor de social media. Omdat het aantal luisteraars steeds groter wordt, is het ook interessant om een groter publiek te bereiken en dus klanten te werven.”

Jeroen Witkamp, goudsmid