Een kijkje achter de schermen

En toen werd ik zelf geïnterviewd voor een podcast. Het podcasten heb ik geleerd in de Podcast Masters Academy van Mirjam Hegger. Daar heb ik alles geleerd tot het editen aan toe. Vanwege mijn enthousiasme over het podcasten vroeg Mirjam of ze mij mocht interviewen als lesmateriaal voor de academy. Dat doe ik graag.

Het is ook goed om eens aan de andere kant te zitten en maar te moeten afwachten wanneer de opname nou eindelijk wordt uitgezonden en je af te vragen of je geen rare dingen hebt gezegd. In november werd ik door Anne Gerrits via Zoom geïnterviewd en halverwege januari kwam de uitzending online.

In deze aflevering vertel ik over hoe de podcast HET ATELIER VAN een ‘legacy’ is geworden voor mijn moeder en andere kunstenaars en hoe een uitzending tot stand komt. Maar vooral hoor je hoe leuk ik het vind en op welke manieren er naar mijn uitzendingen wordt geluisterd.

En ik doe hierbij een oproep om reviews achter te laten, zodat meer mensen de podcast weten te vinden.

 Met dank aan: Mirjam Hegger en Anne Gerrits