Het Atelier van

Naam kunstenaar

Hoe klinkt jouw atelier?

Laat het horen in de podcast HET ATELIER VAN

Zit je lekker te werken in je atelier? Droom je van tentoonstellingen of een eigen galerie? Maar vind je het moeilijk om jezelf te verkopen? Of heb je helemaal geen tijd om de boer op te gaan, want je bent net zo lekker bezig? En al helemaal geen zin om je atelier op te ruimen, omdat je bezoek krijgt.

Dan is het tijd voor de podcast HET ATELIER VAN jou!

Mag ik bij je langskomen?

Dan maak ik een podcast van jouw atelier.

En je hoeft zeker van tevoren niet op te ruimen, liever niet zelfs.

Het Atelier van…

HET ATELIER VAN is de podcast waarin kunsthistorica en museologe Hester Wandel ateliers bezoekt van kunstenaars, vormgevers, architecten, goudsmeden en fotografen.

Ateliers zijn de rode draad in haar leven; ze is zelfs geboren in een atelier. Met haar nieuwsgierige blik en oog voor detail loopt ze met de kunstenaars rond in hun atelier en vraagt ze naar de betekenis ervan. Ook gaat ze op zoek naar ateliers die er niet meer zijn in het ATELIER van de HERINNERING

Testimonials

“Vandaag even tijd om nog eens goed te luisteren naar de podcast. Het is echt een spontane tijdreis geworden met veel tussensprongetjes en herinneringen”.
“Ik ben heel benieuwd. Ik lijk wel jarig, zo’n soort spanning.” Dit was de reactie op de lancering van de podcast vanuit mijn atelier.”
“Leuke, originele manier om een kijkje te nemen in het werk en de werkwijze van kunstenaars en andere creatievelingen”
“Wat een enorm leuk interview met Adriaan Bosboom. Heel compleet, met vele facetten en een natuurlijke flow tussen alle onderwerpen. Meer bijna als humanist dan kunstenaar. HEEL GOED”
“De interviews in de afleveringen van Hester Wandel transformeren tot een prettig gesprek met de kunstenaar over zijn of haar atelier. Zeer informatief en heel fijn om naar te luisteren!”
~ Meer testimonials ~

Waarom deze podcasts?

Ik help kunstenaars met het geven van inzicht in hun vak door het maken van een podcast in hun atelier.

Ik geloof dat een kijkje achter de schermen meer begrip kweekt en ik bied mijn nieuwsgierige blik en ervaring zodat ze hun eigen verhaal kunnen vertellen.